Bn’er vrienden vinden NIKS van Gijs van Dam


Erg hè, dat de mogelijke verkrachter van Jelle Brandt Corstius geen leven meer heeft nu iedereen weet wie hij is, nadat hij gisteren bij Pauw verscheen zodat iedereen nu weet wie hij is? De waffel houden was kennelijk geen optie, in die zin merk je goed dat deze man veel beroemde vrinden heeft. Die hebben ook altijd zo’n moeite met gewoon even zwijgen.

Tot vandaag!
Over de kwestie Jelle Brandt Corstius vs. Gijs van Dam vinden ze namelijk helemaal NIKS. Zomaar wat intimi van de beschuldigde tv-producer: Paul de Leeuw, Gordon… het is ongelooflijk maar ze hebben Geen Enkele Mening. Terwijl het in dat hele #metoo-gebeuren dweilen met de kraan open is qua uitlatingen van het bn’er gilde (hoi Juvat, Dione).

Even voor de leek: Jelle beschuldigde Gijs van verkrachting (Trouw + DWDD + rechtbank) en Gijs beschuldigt Jelle nu van liegen (Pauw + rechtbank). Wat overblijft is toch op z’n minst de vraag: waarom zou Jelle zoiets verzinnen? Die vraag werd niet gesteld.

Zelfs onze bn’ers weten het even niet meer. Steunbetuigingen op de Facebookpagina van Gijs: 0. Tweetjes over de uitzending: slechts 4. Terwijl Gijs genoeg prominente vrienden heeft gemaakt in zijn werkzame leven:

[UPDATE] Irene Moors heeft inmiddels wel van zich laten horen: “Gijs is mijn vriend”.

– Horace Cohen
– Ruben van der Meer
– Tijl Beckand
– Wilko Dinges

– Paul de Leeuw

– Jamai

– Gordon (zie likes)

– Irene Moors
– Carlo Boszhard
– Barbara Straathof

– May Day

Kom op mensen, jullie kunnen het verschil maken, ventileer een mening! De hele bende is toch al verworden tot een #hashtagrel en het is niet niks wat er over de tafel gaat. Hier de verklaring van Jelle n.a.v. de uitzending gisteren.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Esme schreef:

    Barbara Straathof kan hier overigens ook niets meer van vinden. Die is namelijk overleden. Gevalletje respectloos zijn en slecht research doen.

  2. Karin schreef:

    Barbara Straathof leeft niet meer….

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com