Tim Douwsma gaat de VS veroveren met deze quotes


Wat lezen we nou weer in de Party van deze week? Zanger / acteur Tim Douwsma wil Amerika veroveren! Da’s nooit zo slim om te zeggen (straks weet iedereen het als je faalt) maar eerlijk is het wel:

“Mijn ultieme droom is om op een heel grote filmset te staan, met de beste mensen van de wereld. Ja, in Amerika natuurlijk. Als acteur wil je dat toch? Of ik dat ga proberen? Nou, misschien ben ik daar al mee bezig.”

Spannend hè? Het zaadje is natuurlijk in Tim’s brein geplant in 2014, toen half Europa aan zijn voeten lag vanwege de charmante wijze waarop hij de punten van het Eurovisie Songfestival voorlas. Sindsdien: stilte. Maar goed Tim broedt duidelijk op iets, dus wij effe rondkijken. Website: nog helemaal in het Nederlands. Facebook: ook niet echt van internationale allure. Maar dan! Op Instagram groeit er duidelijk iets want tussen de huis tuin en keuken ellende duiken wel erg gelikte plaatjes op, inclusief INSPIRERENDE ENGELSTALIGE QUOTES. Hier wordt een markt aangeboord!

BE THE GAME CHANGER. 💥💪🏼🔥 #quotes #motivation 📸 @jorgrozier

A post shared by Tim Douwsma (@timdouwsma) on

Mooi. Dat moet je zeker zijn inderdaad.

Zo is het! Van uitstel komt afstel Tim.

Uhhh doordenkertje.

Ja zo’n houding hoort er een beetje bij hè in dat Amerika. Doen ze allemaal (kennen we hier niet).

Samenvattend: alle vertouwen in die doorbraak. Zet hem op Tim!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com