Haha. Zo wijst Gordon een date af [FOTO]


Een van de eerste dates van Gordon in de reeks ‘Gordon gaat trouwen’ (RTL4, format laat zich raden) was Maarten. Een paranormaal begaafde Belg die als enige man ter wereld ‘panterslips’ draagt (welke Gordon geheel toevallig in de kast aantrof), dol is op naaktkatten en graag tarotkaarten mag leggen op zijn eerste date.

U leest het, de echtheid druipt er weer van af op RTL4. Voorlopige conclusie van uw research redactie: deze acteur is zelfs ZÓ slecht dat we niet eens een commercial kunnen vinden waarin hij figureerde.

Hoe dan ook, dan ga je toch zoeken naar tekenen van echtheid. Los van de tijgerslip, de tarotkaarten, het kolderieke gedrag van deze Vlaamse clown… er moet toch een moment van waarachtigheid te signaleren zijn geweest tijdens de ontmoeting? Jazeker was die er, en het zat hem in de staart: de afwijzing van Gordon na afloop van de date. Zomaar gevonden op het Instagram account van date Maarten, komt ‘ie:

Ha! Mooi toch? Geef toe: hier verdient die ouwe relnicht toch wat credits. Dan heb je net een uurtje gezeten met een helderziende panterslip en kriebel je “Ik vind je heel bijzonder” op een blaadje alvorens er vol gas tussenuit te naaien. Mooi en menselijk.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Robrinev schreef:

    Gordon zal wel blij zijn dat hij een man kan afwijzen. Het is een kwestie van tijd dat de jongens en mannen zich melden, die door Gordon onzedelijk betast (of erger) zijn. Die hadden niet eens de gelegenheid om hem af te wijzen. Iedereen die regelmatig clubs in Amsterdam bezoekt kent wel iemand die onaangenaam verrast is door de kruisgraaierij van die valse kraai. Naast het snuiven is dat reden twee dat Gordon meer geld bij de toilet juffrouw kwijt is dan aan de bar.

  2. Afgewezen worden door Gordon lijkt me als geen kanker hebben. Of niet de ouders van Peter v/d Vorst zijn. Of geen Jelle Brandt Corstius heten. Afgewezen worden door Dinges is het grootste compliment dat men mij kan geven.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: