Ongezond. Carice koopt huis pal naast collega


Het leven van Carice van Houten gaat niet over rozen. Wordt haar woning in Amsterdam niet belaagd door geschifte paparazzi die een foto van haar en haar baby willen maken, dan zijn het wel een stel compleet gestoorde Japanners die haar het leven zuur maken omdat ze denken dat de actrice de doden tot leven kan wekken.

Geen verzinzel. Echt waar.

Logisch dus dat Carice haar hut inmiddels verkocht heeft en zich gaat vestigen in een etagewoning. Of zoals ze in Amsterdam zeggen: een ‘luxe bovenhuis’. Kost 1,5 miljoen maar dan heb je ook gegarandeerd geen last meer van idioten voor je keukenraam.

Dat wil trouwens niet zeggen dat dit nu een heel ‘gezonde’ optie is, want Carice wordt buurtjes met het tamelijk bekende showbizz / celebrity / bn’er koppel Hajo Bruins en Linde van den Heuvel, die letterlijk een deurtje verder bivakkeren.

Carice kent Hajo onder andere van deze film dus waar we zeiden ‘collega’ bedoelden we ook echt ‘collega’. Moet je toch niet willen zoiets… werk en privé wel een beetje gescheiden houden hoor Carice’je! Misschien vinden Hajo en Linde het wel lekker om hun buren totaal te negeren (niet eens een knikje), en varen ze wel bij de beroemde ‘geen contact is goed contact’-formule. Die optie heb jij ze nu ontnomen. ‘Hééé Hajo! Nog leuk werk binnenkort?’ (Denkt: ‘Laat me met rust Carice’.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com