Tim den Besten doet al 5 jaar lang (stiekem) een Surinamer na


Fascinerend hoe het werkt, daarbinnen in de kokosnoot van onze prominente Nederlanders. Neem Tim den Besten. Lekker gek, meer VPRO vind je ze niet, 24/7 op standje ‘mild ironisch’, altijd een grote bek over PVV stemmers, Yolanthe, Lieke van Lexmond… maar tegelijkertijd COMPLEET VERSCHEURD door schaamte en schuldgevoel als de presentatrice van NTR Kunststof hem confronteert met een zekere hobby, die ze losgepeuterd hebben bij een vriend van Tim. Luister anders maar effe:

Sowieso +1 voor de Sunny Bergman sneer op het einde, maar effe los van dat lieve lezers… DIT IS TOCH SCHRIJNEND?

Laat die vrije VPRO geest toch ‘es effe wapperen, Tim. Kennelijk is foeteren op PVV’ers en hardwerkende bn’ers geen probleem, maar een mild negermoppie gaat te ver. Terwijl je het al Vijf Lange Jaren Lang doet in de besloten kring van de eigen huiskamer.

VPRO, ingrijpen aub… dit soort geneuzel is niet waarvoor jullie zijn opgericht.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com