Bewijs! Bij Kemna Casting zijn de audities NAAKT #metoo


Nu het verhaallijntje Jelle Bi Curious vs. Gijs van Dam (voor nu) wel een beetje klaar is, hebben we weer tijd om onze ogen te richten op dat andere #metoo gevalletje… acteurs die in de Revu hun beklag deden over een zekere castingdirector die zijn handjes niet thuis kan houden tijdens bijvoorbeeld audities.

Castingdirector, homo, social media beplakt met foto’s van bn’ers… eigenlijk, héél eigenlijk, kan het er maar eentje zijn als je dat stukkie van Revu goed leest (Blendle link). Maar de naam van deze persoon noemen we niet want hey misschien zijn die geflopte acteurs wel gewoon rancuneus. Wel kwam de naam van Hans Kemna bovendrijven als ‘man met een dubieuze reputatie’ getuige de columns van Maarten Spanjer.

En verdomd als het niet waar is, bij Kemna worden audities inderdaad NAAKT afgenomen, kijk maar:

Al klinkt dit een beetje als ‘vrijwillig naakt’, en da’s dan ook weer interessant want het lijkt er op dat acteurs de geruchten over deze toko nu gewoon in hun voordeel gaan gebruiken. ‘Oh jullie houden van naakt? Hier een geslachtsdeel in je gezicht!’. Vandaar ‘creatief’ beroep, snapje… (alleen maar winnaars zo).


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com