Babette van Veen: Job Gosschalk wilde mij niet


En daar is ‘ie dan eindelijk, stiekem wist iedereen het al lang maar nu is het officieel: de enige echte Harvey Weinstein van Nederland is castingirector Job Gosschalk. Je weet wel die van Kemna Casting, van Hans Kemna. Revu komt vandaag wederom met een berg (dit keer iets minder anonieme) beschuldigingen aan het adres van Gosschalk, Winston Post vertelt de NOS dat hij moest ‘masturberen in een potje’ om een rol te krijgen en RTL Boulevard plempt een deel van de meer dan 70(!!) verklaringen die ze over Gosschalk verzamelden online. Wat een aantallen hè? Je zou bijna denken dat iedereen die wèl een rol kreeg bij Job wel met hem het bed ingedoken moet zijn.

Net zoals bij Gijs van Dam zijn er gelukkig ook bn’ers die hun goede vriend blijven verdedigen. Mooi, want niets zo erg als een opgehypte hype en de zaak ligt nu eenmaal altijd genuanceerder. Ook als de beschuldigde zelf gewoon bekent dat… ach whatever, Babette van Veen, dankjewel:

Ja mensen, de klagers worden altijd gehoord maar de mensen die hun broekje gewoon aan mochten houden blijven onvermeld! Tot nu dan, wij herhalen: Job Gosschalk had geen, maar dan ook GEEN ENKELE interesse in de vagina van Babette. Staat genoteerd.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com