Job Gosschalk: ‘Jack Wouterse vind ik een geile acteur’


We zijn toch eens even in het archief gedoken, want nu we weten dat Job Gosschalk al jaren ‘grensoverschrijdend’ gedrag vertoont zijn we toch nieuwsgierig geworden. Het wordt steeds explicieter ook, de laatste scoop komt van de NOS: ‘Ik moest hem pijpen‘. Nou nou… deze gaat niet zomaar overwaaien Job!

En ondertussen maar lekker populair-artistiek met het woord ‘geil’ omgaan. In een Volkskrant interview uit 1999 met als titel ‘Intuïtie en geilheid, daar komt het op aan’ valt het volgende te lezen:

‘Jack Wouterse vind ik een geile acteur.’

Om daar dan vervolgens heel snel aan toe te voegen:

‘Ik val niet op hem, maar als ik hem zie, denk ik wel: holy fok! Dat is iets! Casting is een kwestie van gevoel.’

Tja, casting is een kwestie van gevoel. Wat moeten we daar nu mee, met terugwerkende kracht? Boulevard hecht er aan te benadrukken dat Gosschalk OOK JONGENS VAN 17 verleidde, maar zijn de dikke, ietwat onwelriekende mannen dan wel veilig, of is het én én? Bovendien is ‘ik val niet op hem’ voordragen kusjes vragen, dus zeg nooit nooit. Dat is misschien nog wel het ergste van deze kwestie, niks is zeker.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com