Meneer Reimers maakte expres moeilijk gerecht om meisje uit huis te jagen


Herman den Blijker en die meneer Reimers, typisch stel hè? Een lompe rauwdouwer die als de camera uit staat voortdurend boeren laat (echt waar, hebben we uit betrouwbare bron) en dan zo’n excentrieke hetero in een mal pak er naast die loopt te miepen over de vouwhoek van de servetten. Laatstgenoemde zal wel een lastige thuis zijn, denken wij altijd als we hem zien. En dat blijkt ook te kloppen zo lezen we in de Privé van deze week. Over zijn zoon, die gescheiden is:

“Dat was voor hem geen makkelijke beslissing. Er is wel met ons over gesproken, maar het is heel moeilijk om raad te geven, want alles wat je zegt, is verkeerd. Dat is hetzelfde als je zoon met zijn eerste vriendinnetje thuiskomt, ook dan is alles wat je erover zegt verkeerd. Als je er niets aan vindt, is het ’t best om haar de hemel in te prijzen, en wat ook nog weleens wil werken is een heel moeilijk diner op tafel zetten met allerlei dingen die ze niet kent. Dan voelt ze zich zo opgelaten dat ze nooit meer terugkomt.”

ZEGT HIJ LACHEND staat daar dan achter (Blendle link). Deze Reimers is dus een man die geniet van de ongemakkelijkheid van jonge meisjes, zeker meisjes die niet in zijn straatje passen, om ze zodoende zijn huis uit te jagen. Wie ze buiten in de kou opvangt? Reimers lijkt het niet te boeien.

Iemand met zo’n moraal komt dus in Hilversum moeiteloos aan de bak JUST SAYIN’.

Eigenlijk is het jammer dat er geen #metoo voor traumatische voedsel-ervaringen is anders hadden zich waarschijnlijk heel wat chicka’s kunnen melden. Vaag gestructureerde baksels met onlogische smaken, jus in een soepkom en dan kijken of ze er in trapt… deze gierput is waarschijnlijk zo diep dat we niet eens durven te speculeren. Echt schamen doet deze ‘meneer’ zich er trouwens niet voor:

“Goed hè? Dat heb ik weleens gedaan.”

Valt er te lezen. Ja Reim, zo’n vermoeden hadden we al.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com