Job Gosschalk runde ook ‘n sportschooltje voor zijn ontdekkingen


Hé verrek. Nu we die Job Gosschalk eens wat nader aan het bekijken zijn komen we tot leuke ontdekkingen. Job is voor de gewone man in de straat dan wel een Zeer Onbekende Nederlander, in ‘het wereldje’ is het een icoon dat acteurs kan maken of breken en dat (laatste) ook deed.

Naast de grootste castingpipo van Nederland blijkt hij nu ook sportschooleigenaar te zijn!

Via zijn anonieme brievenbuspandje aan de Reinier Claeszenstraat te Amsterdam ontdekten we het, maar Job heeft het zelf ook wel eens laten vallen op de site van Kemna Casting, als antwoord op de vraag constatering dat hij altijd zo heerlijk close met iedereen is en eigenlijk een ‘extended family’ bij elkaar sprokkelt:

“Ja, zeker. Kemna is een familie. JEUK! is een familie. De Gymzaal, de sportschool die ik heb opgericht, is een familie. Het klinkt klef, maar het is niet klef.”

Oké gelukkig maar dan. Of Jack Wouterse ook verzocht is zich in dit etablissement te vervoegen weten we niet, maar een aardig gegeven is het wel, nu deze man zo van zijn voetstuk is gevallen en er inmiddels tegen de 100 beschuldigingen van seksueel grensoverschrijdend gedrag liggen.

De Gymzaal dus. Een leuke sportschool in west waar Job besloten avondjes organiseerde. Zou dit soms het exclusieve trainingscomplex voor Job’s vers ontdekte talent zijn? Echt wel. Hier, dat is gewoon [NAAM NOG EVEN INVULLEN VOOR PUBLICATIE!!!] die we ook regelmatig op het Instagram accountje van Job voorbij zien komen:

Mensen.
Deze man was OVERAL.
Next: Job Gosschalk bouwde aan geheime acteurscommune in Friesland, ‘hier kon hij je echt groot maken’.


1 reactie

  1. Jude schreef:

    wat een flauwekul verhaal. Kun je echt niet met iets beters komen? Ga zo lekker door om van niets een walrus te maken.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: