Dus toch! Jan Versteegh (MSM) gaat naast Vrijmetselaar wonen


Jan Versteegh, succesvolle edoch lekkergekke presentator bij jeugdzender BNN, die een GRUWELIJK SAAI huis koopt in het verschrikkelijke slaapdorp Diemen. Dat is toch praktisch onbegrijpelijk… waarom is godsnaam? Wat is het verhaal?

Eigenlijk is er maar één conclusie mogelijk:
Hier moet meer achter zitten. En dus gingen we op onderzoek uit. Onze bevindingen liegen er niet om!

Zo blijkt Jan in een ondernemend straatje te gaan wonen met bv’tjes die namen dragen als ‘Help all the world’, ‘Tippie Toppie Total care’ en ‘Willem Frederik’. Laatstgenoemde zit zo’n beetje in de achtertuin van Jan en wacht… Willem Frederik, toch niet van de Loge Willem Frederik, een van de invloedrijkste afdelingen van de Vrijmetselaars in Amsterdam, zij die De Dingen Bepalen en samenkomen om hun rituelen waar niemand verder kennis van mag nemen uit te voeren? JA, DIE WILLEM FREDERIK.

Jan woont dus op steenworp afstand van een tussenvestiging van de Vrijmetselaars, en wel eentje waarvan iedereen weet dat er dingen gebeuren die in duisternis gehuld zijn EN DAT IS NIET ZOMAAR.
Valt het kwartje al?

Jan = Mainstream Media (MSM) = Willem Oltmans = Bilderberg = Invloed = Vragen waar slechts enkelen het antwoord op weten = Mat Herben = Vrijmetselarij!

Niet om het een of ander, maar dat zijn slechts zes stappen van de prominente Nederlander naar het centrum van de macht, en hemelsbreed zijn het er zelfs nog minder als je een beetje doorloopt.

Kippenvel.
De illuminatie was nog nooit zo dichtbij.
Het gebeurt voor onze ogen.

Het officiële hoofdkwartier van deze club is trouwens gevestigd in Amsterdam in een opzichtige chemtrailkerk:

Maar kennelijk zit in Diemen een geheime afdeling, en wel naast het ‘zomaar gekozen’ huis van Jan Versteegh. Zieke wereld!!! (Hoogstwaarschijnlijk hoort u hier verder niemand over en is Slebs de enige die het aankaart. Dit bewijst enerzijds ons gelijk en anderzijds hoe erg het is.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

 1. Albert Vermeulen schreef:

  Wat is dit voor een onzinnig verhaal? vrijmetselaarsloges die invloed zouden willen of kunnen uitoefenen? In die loges lopen mensen met allerlei meningen rond van links naar rechts. Loges hebben dus geen mening; dat kan helemaal niet en dat mag daar ook helemaal niet. Politiek bedrijven of zakendoen binnen loges leidt immers tot royement. Leden mogen op persoonlijke titel een wereld- en mensbeeld hebben, maar loges en ordes hebben dat niet.

  Hij schrijft: “Loge Willem Frederik… een van de invloedrijkste afdelingen van de Vrijmetselaars in Amsterdam, zij die De Dingen Bepalen en samenkomen om hun rituelen waar niemand verder kennis van mag nemen uit te voeren” Hier blijkt een volstrekt gebrek aan kennis, want de vrijmetselarij heeft geen afdelingen. En die rituelen kan je overal op internet vinden.

  Nog meer onzin: “Het officiële hoofdkwartier van deze club is trouwens gevestigd in Amsterdam in een opzichtige chemtrailkerk:” Maar het ‘grootsecretariaat’ van de vrijmetselaren is gevestigd in Den Haag en niet in Amsterdam. En omdat vrijmetselarij geen geloof is hebben ze ook geen kerken.

  Kortom, deze schrijver doet zelfs niet aan een het minste huiswerk, maar hij doet wel aan haat zaaien, aan roddel en aan achterklap. Hij moet zich schamen om zomaar mensen te bekladden.

 2. Paul Marselje schreef:

  Ik ben vrijmetselaar. Het is een volledig juiste reactie van Vermeulen. Alle loges in Nederland zijn trouwens als vereniging ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Ze zijn dus allemaal te vinden. Er is dus niets geheims aan.

  In Diemen zit geen loge. Misschien zit de secretaris van een loge in Diemen en komt adres daardoor voor in Diemen. Maar een.loge zal je er niet vinden. Niet dat daar iets tegen zou zijn. Prima plek voor zoiets.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: