Wtf? Nieuwe buren Paay vrezen seksfeesten


Ongelofelijk. Dan woon je op een soort veredelde camping waar vrijwel dagelijks de politie op de stoep staat, en dan ga je lopen janken over de diva der diva’s Patricia Paay die naast je komt wonen. Het gebeurt echt, in Brabant, en we lazen het in de Story van deze week (Blendle link).

Het blad is een kijkje gaan nemen op de beruchte camping, om met wat bewoners over hun nieuwe buurvrouw en haar lover te babbelen. Wat denkt u, zijn deze mensen blij dat er eindelijk iemand van statuur op hun modderige lap grond komt wonen? Neen. Dit soort teksten kwamen er uit, buurman ‘Henk’ (door Story verzonnen naam, echte naam bij de redactie bekend):

“De privacy is hier an sich best groot. Je kunt niet bij elkaar naar binnen kijken en de huizen zijn vrijstaand. Dat maakt de geluidsoverlast bijna nihil. Patricia kan hier uitspoken wat ze wil. Juist dáárom zijn we wel wat bevreesd dat er allerlei spannende dingen gaan gebeuren. Ze schijnt een dynamisch type te zijn, als ik alles een beetje volg. Er staan hier veel huizen te koop en dat zorgt voor de nodige rust op het park. We hopen er op te mogen rekenen dat onze nieuwe ‘buuf ’ Patricia niet ineens voor onrust gaat zorgen.”

Hallóóó, horen we hier nou een gepensioneerde lullo janken over de waarde van zijn kiet, of een veredelde KAMPERT die woonachtig is op een CAMPING? ‘Leef als een zigeuner, lach als een clown’ zeggen wij altijd maar bij dit zelfkantje is duidelijk van geen van beiden sprake. Zou Henk wel eens iemand in de bek gezeken hebben om te kijken hoe dat is? Nee natuurlijk, want Henk probeert geen nieuwe dingen.

Wat voor land zijn we geworden, als zelfs op woonwagenkampen zo geluld wordt? Patries, trek je er maar niks van aan en leef gewoon je leven. Toi toi toi!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com