Lil’ Kleine omringt zich met Joden en wel hierom


Lil’ Kleine won een MTV European Music Award en daarom was hij (+ 5 man entourage) weer eens te gast bij Daniël Lippens op 538. Toegegeven: deze man ontwikkelt zich tot een waar quotekanonnetje hoor! Alle binnensmonds murmelende capuchonrappers zullen wel denken, want dit is duidelijk van een andere orde. Eerst even een fun fact: die Lippens noemt dat 10 minuten durende clipje over Lil’s optreden in Carré dus OOK gewoon een ‘documentaire’, waarop Kleine vraagt ‘Heb je hem gezien, helemaal?’. Helemaal… oké we houden er over op, het is WEL een documentaire en onze spanningsboog is gewoon wat groter dan die van de jeugd. Ook goed. Dan nu de quotes:

Over zijn vader en of hij hem financieel kan helpen:

“Ik heb al tegen hem gezegd, kom uit de Spaarndammerbuurt en ga lekker in Zuid wonen. Maar hij wil niet weg, hij vindt het geweldig daar.”

Over zijn nieuwe vriendin:

“Daar ben ik heel blij mee. Dat is een mijlpaal in mijn carrière. Achter elke succesvolle man staat een krachtige vrouw.”

Over zijn cashflow (gaat het niet te hard?):

“Dat zit helemaal snor. Ik heb een heel Joods team achter me. Ik ben het zelf, mijn manager is het, mijn advocaat is het, mijn fiscalist is het…”

Klinkt lekker allemaal hè? Doet ‘ie goed, stof voor de koffieautomaat hoor mensen! Vindt u er ook al wat van, dat van die Joden bijvoorbeeld, of toch niet?

Oh ja. De rappert gaat binnenkort twee weken in een klooster zitten om Engels te leren. Is dat om Engels te kunnen rappen? Als u dat denkt hebt u het duidelijk niet begrepen: “Wel gericht op één doel: media, in mijn geval.” Make your chest wet people!!!

PS – En dan nog iets. In ELK interview lult Kleine tegenwoordig over zijn verkeersboetes, en dat hij die nu niet meer heeft dankzij de Park Mobile en Flitsmeister app. Echt in ELK INTERVIEW vallen die twee kutapps! Nu op de radio ook weer (check)… dit is gewoon een reclamedealtje mensen, slim geregeld door die Joden.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com