Thijs Römer lookalike in te huren als ‘gratis gigolo’


Altijd al eens Frans Bauer op uw feestje willen hebben, maar is uw budget niet toereikend? Geen zorgen, het wemelt lookalikes van deze figuur die u voor een paar tientjes kunt laten opdraven voor een playback act. Want dat is wat lookalikes doorgaans doen: feestjes van gewone mensen opluisteren met een poor man’s variant van het echte werk. Maar zo dom zijn ze niet allemaal!

Er zijn namelijk tal van andere activiteiten die u kunt bezigen en waar uw lookalike-status van pas kan komen. Weet ook de gratis gigolo, van gigolotje.nl. We citeren van zijn site:

“Ben je vrijgezel of zit je in een open relatie en wil je een keer een Gratis Gigolo inhuren, dan is dat mogelijk. Helemaal Gratis en bespaart je wel 400 euro voor een betaalde variant. (…) Waarom zou je maatschappelijke hinder oplopen als het niet nodig is. En al helemaal als je een BN’er bent of iemand met een hoge functie. Voor burgers en met name BN’ers is het al helemaal riskant. Dan is het beter om mij in te huren als Gratis Gigolo om te voorkomen dat er informatie naar de media gaat of foto’s uitlekken zoals andere bekende sterren.”

Geen speld tussen te krijgen als je het ons vraagt. Maar het mooiste moet nog komen, in de ‘Wie ben ik’ sectie lezen we dit:

“Je wilt natuurlijk weten wie ik ben. Ik kan geen foto van mezelf sturen, mits je je aanmeld. Maar wel kan ik foto’s als indicatie geven, dat ik eruit zie als Tijs Romer, 33 jaar ben, slank van postuur en een goede dosis humor heb voor leuke gesprekken.”

(foto)

Heeft Thijs Römer humor dan??? Oh nee dat schrijft hij niet. Looks: Thijs Römer, maar dan met humor. Ideale combi nietwaar, als wij Katja Schuurman waren zouden we dit heerschap zeker even bellen (en het kost niks!). Ons gevoel zegt dat hier een nieuwe markt aangeboord is… bn’er lookalikes die Andere Dingen doen dan de bn’er in kwestie. Lever ons een poetshulp die lijkt op Twan Huys en we zijn om. Ook even achter het randje Twan!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com