‘Bn’ers massaal aanwezig’… oké effe turven dan


“BN’ers massaal aanwezig bij lancering biografie Ben Cramer” aldus Shownieuws. Leuk om te lezen, want Ben is een topkerel (videobewijs) en het is altijd mooi om te zien hoe collega’s elkaar steunen door op te komen draven bij een of andere boekpresentatie.

Maar met z’n hoevelen waren ze nou eigenlijk? Effe turven aan de hand van de video:

1. Hans Klok (betaald, deed een truc)
2. André van Duin (reikte het boek uit, wellicht ook betaald)
3. Lee Towers

Nou, mooie score toch? Shownieuws heeft niks teveel gezegd. (Naschrift: Als media heb je soms ook een verantwoordelijkheid. Het is niet alleen maar scoops inkoppen en zuur doen, een hartje onder de riem mag ook wel eens.)


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com