Bizar! Deze Utopia-figuur wil niet beroemd worden


In zekere zin is dat Utopia net zoiets als Per Seconde Wijzer: loopt al een eeuwigheid maar eigenlijk hebben we het nog nooit echt Met Aandacht bekeken. Toch zijn er héél veel mensen die dat wel doen, er zelfs voor betalen (echt waar) en op het internet met elkander discussies voeren over deze Big Brother 4.0. Hierin zien we een handjevol werklozen in een loods in ‘t Gooi verblijven terwijl ze gefilmd worden. Wat voor mensen zich voor zoiets aanmelden laat zich raden: nonvaleurs die beroemd willen worden. Tot nu! 

De laatste aanwinst voor de show, ene Mehmet Kupelioglu leeft namelijk een duister, verborgen leven in het donker. YouTube vlogjes om aandacht te vergaren: doet ‘ie niet aan. Facebook accountje voor contact met de fans: niet aanwezig. Instagram? LinkedIn? Nein nein nein! Eén keer heeft Mehmet in de krant gestaan en toen spelden ze zijn naam ook nog verkeerd. Google kent hem niet, het lijkt wel een geest! Overigens hing deze man wel veelvuldig op het Utopia terrein rond, vond onze onderzoeksredactie uit.

Mei 2016:

Juni 2016:

Onvoorstelbaar toch? Wat doet die gast daar steeds? Rondkijken? Sfeer proeven? De man was manager in de levensmiddelen wereld en heeft zijn baan opgezegd voor ditte…  

Hebben we hier te maken met een spion, of is het zo dat ook mensen zonder spotlight-ambities aan dit soort programma’s meedoen? ‘Voor de uitdaging en om aan mezelf te werken’, sinds jaren de ultieme smoes van starfuckend Nederland, maar voor Mehmet wellicht de keiharde realiteit. Hopelijk stelt hij zijn brein na afloop ter beschikking van de wetenschap.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


2 reacties

  1. Brit schreef:

    Mehmet is een nepperd,achterbaks klein kind. Hij weet niet eens wat respect is. En zijn loopjongen honza wil al te graag op tv hahahaha zielig

  2. Harrie Ates schreef:

    Moet die Men het nog uit de kast komen? Wat is die gast toch verwijfd

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: