Ben Cramer mailt Slebs.nl met uitleg


Graag komen we nog even terug op dit artikeltje, waarin we melding maakten van de boekpresentatie van onze held Ben Cramer. Shownieuws schreef dat de bn’ers massaal toegestroomd waren voor dit event, wij telden er drie waarvan twee betaald. Cramer bericht ons nu in een mild-vinnige mail dat dit niet klopt. Dat wil zeggen, het aantal van drie wel maar die hebben absoluut geen factuurtje verstuurd nadien:

“U moet weten dat er in ons artiesten vak nog zoiets bestaat als “collegialiteit en loyaliteit” die niet afgekocht hoeven te worden!! Ik vind uw suggestie nogal respectloos naar zowel Andre van Duin alsmede naar Hans Klok, om over mijzelf nog maar te zwijgen. Ik wens u veel sterkte met het uitoefenen van uw respectloosheid.”

Bij dezen rechtgezet meneer Cramer, op zo’n fout gewezen worden is nooit fijn, zeker niet als zowel André van Duin als Hans Klok in de cc vermeld staan. Awkward!!!

Enfin. Voor de volledigheid doen we nog even een reply to all en dan hopen we dat de zaak hiermee afgedaan is. Op een prettige samenwerking in de toekomst en als we nog eens onzin schrijven, u weet ons te vinden!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com