Gelekt! Gordon’s trouwlocatie in Kaapstad is een spookkasteel


Je merkt dat je lekker bezig bent als mensen je gratis allerhande tips gaan opsturen.

Ja, dit gaat over onszelf lieve mensen, over wie dacht u dan? Zojuist binnengekomen via de mail, de GEHEIME trouwlocatie van Gordon in Kaapstad! (Gaat over dit programma.) Komt ‘ie:

“Hoi Slebs. Ik woon al enige tijd in Hout Bay (Kaapstad, red.) en zag gisteren Gordon en zijn luidruchtige gevolg arriveren. Geld en klasse zijn twee verschillende zaken, maar dat wisten we hier in Kaapstad al langer. Fyi: de trouwlocatie is The Lichtenstein Castle, een plek die zowel als trouw- als filmlocatie in gebruik is. Er gaan hier nogal wat leuke verhalen over dit gebouw de ronde, maar die moeten jullie zelf maar opzoeken op internet. Houd ik ondertussen Grindr in de gaten om te kijken hoe het zit met de huwelijkse trouw van Gordon en zijn aanstaande! Zonnige groeten, J. vd L.”
(Volledige naam bij de redactie bekend.)

Blijkt dus om dit vrolijke kitschpaleisje te gaan, gelegen midden in de bossen en inderdaad nogal in trek bij mensen die zin in een huwelijk hebben. Maarrr dan nu het freaky gedeelte… HET SPOOKT ER EN NIET ZO’N BEETJE OOK!

“It is a replica of the Gothic Schloss Lichtenstein Castle in southern Germany. Its builder, Fritz, died in the castle shortly after the family moved in, and it’s here that the home’s mysterious aura began to form. The exact details of his death differ, but a Hout Bay resident who knew the family said Fritz fell down the stairs. Rumours of the castle being haunted by his ghost have persisted.”

WTF, dus als onze Goor straks zijn huwelijksnacht beleeft zit die gore geest van een Reyneir Fritz gewoon in een hoekje heel Duits mee te gluren! Nou, lekker fris idee.

Wel tekenend trouwens dat Het Icoon niet in een township trouwt maar in zo’n illegaal gebouwd heimweekasteel van een Germaanse kolonialist. Woensdag gaat het gebeuren, verwacht voor die tijd nog een leuke scoop van ons!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com