Lijpe zus Gordon verklapt uitkomst trouwshow


Och man, die zussen van Gordon! Altijd lachen. Eentje post af en toe rommelige filmpjes op YouTube, een ander verklapt effe de uitkomst van ‘Gordon gaat trouwen’ de grote trouwshow op RTL4 waarvan de uitkomst (met wie trouwt het liefdeslabieltje) nog DRIE WEKEN GEHEIM had moeten blijven.

Het is dus Manuel Schiavi.

Spolier alert.
Oh wacht dit moest zeker andersom hè? Ha ha!

Ach wat boeit het, eigenlijk is het juist wel leuk dat Lijdia van Geyten Heuckeroth (‘Marktkoopvrouw bij eigen baas’) wat transparantie betracht op Facebook. Onder het gerucht dat Manuel de gelukkige is:

Had u trouwens gezien hoe het AD schaamteloos de Slebs.nl-scoop over de trouwlocatie zonder bronvermelding overtikte? We troosten ons met de gedachte dat er ooit een dag komt dat deze krant JANKT om een linkje op Slebs, en dat we die dan niet geven. Hier nog even wat foto’s van de preparty van Goor en Manuel’s grote dag. Zomaar gevonden op dat mooie grote internet (vrij over te nemen hoor concullegaatjes!).


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


5 reacties

 1. Johnny schreef:

  Het Youtube Filmpje is Lijdia niet hoor ?…. een wereld van verschil….

 2. Marieke schreef:

  Waar blijkt nu uti dat het om Manuel gaat? Dat lees ik nergens, alleen dat ze iets bevestigt, maar wat?

 3. Natasja schreef:

  Hoop zo dat hij voor rogier kiest
  Die verdient hem ….

 4. je heb goed gekozen Gordon ik ben trots op jou

 5. Ingrid schreef:

  Weet niet meer wat waar is. Had gehoopt Rogier. Maar Gordon moet zelf kiezen. Heeft hij ook gedaan.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: