In deze iconische toko is de clip van FamkeLouise opgenomen


Gouden regel in de muziekbizz: als 12.232 mensen hebben gemeld dat ze ‘oorkanker’ van je nieuwe single krijgen, doe je iets goed. Wij waarderen op onze beurt vooral het artistieke statement dat vlogster FamkeLouise met haar nieuwste plaat ‘Op me monnie’ tracht te maken. We leggen hem effe uit. Zang: nep, want 100% autotune. Naam van de uitvoerend artieste: nep, want FamkeLouise heet eigenlijk Famke Meijer. Lyrics: nep, want zowel de Volkskrant als NRC hebben er al ellenlange epistels over getikt en zelfs deze mensen komen er niet uit. Looks van Famke: enfin u snapt het punt. En waar is deze overtreffende trap van plastic opgenomen? In de meest authentieke toko van heel Nederland!!! We hebben het hier over Kai Hing in de Bijlmer. Een van de eerste toko’s van ons land. Dagjesmensen van een zekere leeftijd komen hier puur om rond te neuzen en ECHTHEID op te snuiven:

Een artikel op amsterdammuseum.nl leert ons nog meer. Komt ‘ie he: in deze toko krijgen mensen die honger hebben dus gratis te vreten, en als je problemen hebt wordt je geacht die luidkeels te delen zodat iedereen je kan helpen. En achter de kassa staat een vijf talen sprekende Chinees… dit verzint een mens toch niet? En in dit extreem echte, pure, goudeerlijke ‘kijk me in de ogen’-decor brabbelt Famke Meijer wat over haar ‘sannie’ die ‘verraderlijk’ is. Een mooier contrast is niet denkbaar. Duimpje omhoog.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com