Froukje de Both doet superziek (seks) rollenspel met vriend


Er was een tijd dat bn’ers het dingetje ‘taboe doorbreken’ aangrepen om oninteressante bullshit over het eigen persoontje te kunnen spuien. Filemon die een boek over autisme tikt bijvoorbeeld, ‘want dat is een taboe’. Neen, jij wil gewoon leeglopen over jezelf ouwe gek. Enfin. Geeft verder ook niks, maar wel leuk dat de bn’ers van vandaag de dag ook de ECHTE TABOES aan durven te pakken. We hadden al dj Tony Jr. die gewoon toegaf graag shemale porno te kijken, en nu dit weer.

Froukje de Both die in een of andere obscure talkshow bekent aan roleplaying te doen… In De Seksuele Zin Des Woords! Het rollenspel dat ze met haar vriend doet is overigens niet zo’n sleets, mainstream rollenspelletje zoals ‘zuster en patiënt’, ‘meester en stoute leerling’ of ‘agent en wildplasser m/v’, maar juist iets heel normaals. Froukje acteert dan alsof haar vriend en zij elkaar niet kennen, en ze heel formeel / correct tegen elkaar doen alvorens te gaan neuken. Zie hier de echte liefhebber aan het woord: die heeft geen handboeien of malle kostuumpjes nodig, die heeft het eigen brein. Froukje over haar rollenspel:

“Na vijf en een half jaar probeer je eens wat!”

En zo is het natuurlijk ook. Goed om te zien dat de geest van Frouk nog altijd wappert. En die Gijs Staverman maar schaapachtig hinniken er naast hè! Zegt ook weer alles.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com