Geweten Peter R. de Vries speelt LIVE in Boulevard op (video)


Kent u die mop van die misdaadverslaggever die voor de faam vaste gast in een roddelprogramma is en plotseling, live op tv, last van grote gewetensbezwaren krijgt? Nee? Dan heeft u gisteren niet naar RTL Boulevard gekeken!

Te gast waren twee gekkies uit De Rijdende Rechter. Om uit te lachen natuurlijk, deze twee waren ook wel echt GOED GEK hoor, het moet gezegd worden… de NPO heeft na Rapper Sjors duidelijk twee nieuwe knuffelbeperkten gevonden om schaamteloos om te gieren.

Maarrr voor presentator Peter van der Vorst was de officiële aanleiding om het duo uit te nodigen natuurlijk de ‘ontstane ophef’ over de uitzending. Een hypocrieter excuus bestaat er niet, maar een echte verrassing is het ook niet dat Van der Vorst (zelf heel erg tegen pesten) dit zo verpakt.

Nee, dan Peter R. de Vries! Voel die onderhuidse woede, die morele afkeuring over deze handelswijze! Misschien tijd om eens verder te kijken, Peet? En Boulevard: pas op voor deze man het is een ongeleid projectiel!


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com