Haar in broodje in restaurant Rob Geus!


Bezig baasje die Rob Geus. Naast zijn programma’s rond het thema ‘hygiene’ runt hij ook nog een restaurant èn is hij vlogger. Dat laatste wisten wij ook niet, maar gelukkig is zijn broodheer SBS zo lief geweest om Shownieuws effe wat te laten tikken over een filmpje van 5 weken geleden, zodat er misschien meer mensen gaan kijken. Sympathiek.

Maar genoeg over de vlog, nu effe dat restaurant. De Wensboom heet het, de tent ligt in Barendrecht en als je klachten hebt schuift de manager het af op zijn ‘bijzondere’ medewerkers. Tja, da’s ook een manier van omgaan met verantwoordelijkheid natuurlijk. Oh ja. Wist u trouwens dat er in het restaurant van Rob – spermalamp – Geus broodjes worden geserveerd met haren er in? Check onderstaande recensie… dankjewel Petra nu kunnen we deze man nooit meer serieus nemen OH WACHT.

(mirror)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com