Is dit de streaker die Maan tot tranen toe teisterde?


Iemand die 17 november naar Radio 538 luisterde hoorde zangeres Maan overstuur raken van ‘opeens een naakte piemel voor m’n gezicht’. Als je de beelden dan ziet zou je van een zekere teleurstelling kunnen spreken, maarrr niettemin is er drie weken na dato alsnog een REL ontstaan over de streaker die dj Frank Dane (Radio 538, RTL Boulevard) inhuurde om De Steenwinkel eens even lekker pikant de stuipen op het lijf te jagen. Even chronologisch de gang der dingen: Fragment lekt uit, iedereen boos, Frank Dane zegt sorry, Maan zegt ‘oké‘ en dat was dat.

Maar wie was die streaker nou?

Een blik op het personeelsbestand van Dane leert ons dat dat eigenlijk maar één iemand kan zijn en dat is Jelmer Gussinklo, professioneel streaker van beroep (in 2006 flikte hij nog dit ludieke kunstje, toen #metoo nog niet bestond) en sinds kort is hij in dienst bij de Frank en Vrijdag Show van Frankie Dane. 1+1= hoogstwaarschijnlijk twee, zeggen wij dan.

We keken even naar het Instagram account van deze man en dan is de reactie van Maan opeens een stuk begrijpelijker. Hou dat even in het achterhoofd bij het vormen van een mening over #metoo-incidentje #9187. De piemel is niet altijd het ergste…

#nofilter

A post shared by Jelmer Gussinklo (@kleinekalejelmer) on


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com