Ja tog!!! 6x gore truckershumor van Enzo Knol


Het is een bekend fenomeen en het doet ons altijd weer pijn: ruwe diamantjes die langzaam mainstream worden. Voorbeeld 1. Rapper Boef. Neukte ooit de dochter van een rechercheur en schepte daar over op, nu is Ali B. zijn manager en is hij matties met Peter van der Vorst. Voorbeeld 2. Ali B. zelf. Deze man is zo ver gezonken in de schoot van het grote publiek dat hij zelfs andermans fitties recht loopt te lullen in de mainstream media. Voorbeeld 3. Enzo Knol. ‘WAT, heeft deze spons ooit een rauw randje gehad dan???’ horen wij u nu denken. Jazeker lieve mensen, nog ver voor Enzo zoetsappige kwijlvideo’s met zijn nu weer grote liefde Dee maakte, had hij een grote bek en vertelde hij grappen uit de categorie ‘moppentrommel van de Panorama’ op Twitter.

Weet u bijvoorbeeld wanneer twee homo’s stoppen met neuken? Enzo wel. JA WAT? Hoor ik daar een homo janken? Niet zo gevoelig hoor gays! En moet je deze horen. Ken je die van die slet die bij de tandarts kwam? MOEHAHAHA! Man man man, laatst kwam er een gozer bij Enzo langs met z’n nieuwe chick… allemaal praatjes, dit en dat, Enzo zei:

Weet je trouwens wat Enzo tegen domme sletten zegt? Nou, precies wat jij en ik denken ja tog!!!

Gelukkig heeft ‘ie naast al die grappen en grollen ook nog een lekkere goudeerlijke mening in de aanbieding. BEVALT HET JE NIET IN NEDERLAND??? FLIKKER DAN LEKKER OP!!!

Niet gedacht hè?
Deze man is zojuist enorm in onze achting gestegen.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com