Video feuilleton: het Hästens bed van Barry Atsma


Ken je dat, dat als je een nieuwe auto hebt je opeens OVERAL dat model rond ziet rijden? Dat hebben wij met schaamteloos schnabbelende bn’ers die voor een paar kuteuro’s hun ziel verkopen. Dit weekend was het nog Rein van Duivenboden die met veel gedoe en ‘Weet je wel wie ik ben’-geroep een paar tientjes bespaarde in de Efteling, nu is het Barry Atsma die overal loopt rond te bazuinen dat hij een Hästens bed heeft. We kunnen er niks aan doen, ons oog viel er zomaar op.

Ook in dit geval geldt wederom: geen schaamte, geen subtiliteit. Iedereen is te koop en de hoer spelen is ook een beroep.

Kijk hier even naar. Barry is op een of andere wijvenbeurs in een Hästens bed gekropen voor een ‘interview’. In eerste instantie probeert hij de merknaam nog subtiel te vermelden in een beschrijving van zichzelf (wij trapten er in, acteurs kunnen dat) om vervolgens toch heel ordinair ‘Ja, ik ben van de Hästens bedden, ik heb een Hästens bed’ te gaan blèren.

Pijnlijk hè?
Dit was voor Grazia. Maar bij Beau Monde doen ze ook aan diepte interviews dus daar mocht Barry nog een keer los. Omdat Beau Monde een meer journalistiek medium is moest de commerciële boodschap hier wat beter verpakt worden. Niet heel hard ‘Ik heb een Hästens bed!!!’ schreeuwen, maar met iets meer niveau. Check it out v.a. 1.10:

Ha ha ha! Dit keer komt de merknaam niet voorbij in de schets van het eigen karakter, maar in het antwoord op de vraag over slaapgewoonten. Eindvraag: HAD Barry inderdaad al een Hästens bed, of heeft ‘ie die met deze twee interviewtjes verdiend? Wij denken antwoord 2.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com