En doorrrr… Marcel Boekhoorn doet Rebecca Cabau van Kasbergen


Hoe komt het dat uitzonderlijk knappe vrouwen altijd uitkomen bij uitzonderlijk rijke mannen? OMDAT BEIDE GROEPEN ALLES UIT HET LEVEN HALEN DIT IN TEGENSTELLING TOT WIJ GEWONE MENSEN!!!

Zo makkelijk om dan meteen ‘golddigger‘ en ‘sugardaddy´ te gaan roepen.

Oké Marcel Boekhoorn is een miljardair (laatste schatting: 1,8 miljard) die het achtereenvolgens deed met actrice Tatjana, zangeres Hind en nu dus de schrijfster Rebecca Cabau van Kasbergen… nou en? De man valt kennelijk op vrouwen die als hobby ‘celebrity dingen en succes’ hebben, zoals iemand anders misschien ‘films’ of ‘lange wandelingen maken’ invult op Relatieplanet / Badoo.

Tatjana, Hind en Rebecca verliezen op hun beurt hun hart weer aan mannen die graag iets bereiken in het leven. En die vindt je nu eenmaal niet in de middelste regionen van de zesjescultuur. Geld is dan slechts bijzaak maar dat zullen de mensen die niks hebben wel altijd lastig blijven vinden.

PS – Max Verstappen is een doorzetter. Als dat een eigenschap zou zijn die Maxime Pourquié niet waardeerde zat ze nu wel bij Rob Kamphues op de bank.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com