Topstylist van Monica Geuze (en co.) wil op Wikipedia, lukt steeds niet


Je zou verwachten dat het vak van stylist iets nederigs / dienstbaars met zich meebrengt. Je zoekt de kleren uit voor de sterren… that’s it. Nou dan vergis je je. In Nederland is iedereen beroemd en eist elke nonvaleur zijn of haar fame dwingend en op irritante wijze op. Zie bijvoorbeeld: stylist Fred van Leer, stylist Bastiaan van Schaik en ene Giovanni Laisina.

Deze man is de stylist van iconen als Lil’ Kleine, de clowns van Stuk TV en Monica Geuze. In die hoedanigheid hangt hij dagelijks rond in de PC Jaguar, de bloedordinaire kitschoutlet van de Eindhovense dorpsgekkin Marjan Strijbosch. Echt waar:

Schitterend. Topstylist, kleedt alle sterren van morgen, en hangt met Marjan – altijd 1980 – Strijbosch aka Wit Leer Doet Geen Zeer aka de Coco Chanel van Brabant…

Enfin. Wie dacht dat het niet erger kan kunnen we teleurstellen, want deze Giovanni Laisina is naast de kleermaker van Lil’ Kleine ook al 10 (tien) jaar bezig om een Wikipedia vermelding voor zichzelf te fixen, zonder resultaat. De online encyclopedie heeft namelijk een broertje dood aan zelfpromotie van eigengeilende fladrollen en dus was het in 2007 ‘reclame‘, in 2015 ‘bronloze promo voor een persoon‘ en in 2017 iets met auteursrechten dat een vermelding op deze belangrijke site in de weg stond.

Zo zie je maar weer: zelfs met vrienden als Monica Geuze en Marjan Strijbosch blijf je als stylist altijd een stylist. Wij van Slebs.nl dromen van een wereld waarin vakmensen hier gewoon genoegen mee nemen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com