Vergelijkfoto’s: Serious Request ’16 vs Serious Request ’17


Tja. Toch best anders hè? Serious Request 2016 en daaronder Serious Request 2017, foto’s genomen op hetzelfde tijdstip in de eerste nacht van dit prachtige event waarop beroemde Nederlanders de spotlight eens even niet op zichzelf maar op de medemens richten.


Maar verder zijn de mensen die radio-egootjes helemaal niet zat hoor! Zou Domien al honger hebben denkt u? En zou die jaren 90 skater met dat vette haar een en ander al als ‘heftig’ betiteld hebben? We kunnen nu al niet wachten op Angelique Houtveen (iedereen die ‘WIE?!?!‘ roept is een cultuurbarbaar, ze deed ooit iets bij Radio 6) die een traantje moet laten bij de bekendmaking van het eindbedrag. Is ook niet niks allemaal.

Hebben we voor u nog even de extraspeciale BEWIJSLINK (check de tijd) + hierrr nog zo’n alleszeggend beeld om ingelijst boven de schouw te hangen.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com