2012. Homohater noemt homofoob Gijpie een homo


Mooi he, hoe dingen soms kunnen veranderen in een paar jaartjes tijd. Nu valt ‘iedereen‘ over Rene van der Gijp heen omdat hij meldde de trouwshow van Gordon liever niet te zien (homofobisme!!!), vijf jaar geleden werd hij zelf nog voor homo uitgescholden op Twitter. Kijk maar:

Dit gaat overigens over de uitzending van Voetbal International van 16 januari 2012, waarin de Gijpvogel een minuten durende lofzang op de fysiek van Christiano Ronaldo afstak. Zijn benen, zijn torso… samenvattend: DE BODY van Christiano maakte nogal wat los bij de analist. Dit tot ongenoegen van sommige kijkers zo bleek. Blijft de vraag: hoe homofoob kan iemand zijn die zo’n verhaal houdt op tv? Helaas zijn de beelden nergens terug te vinden anders hadden we ze kunnen posten om met u tot de conclusie te komen: helemaal niet natuurlijk, wat een gelul.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com