Wat heeft de NPO met Land Rovers? #4


Wij kennen niemand bij de marketingafdeling van Land Rover, maar durven toch wel te stellen dat de sfeer daar al enkele maanden opperbest is. Ze zijn er namelijk in geslaagd de gehele NPO om te kopen met gratis waggies, waardoor tv-kijkend Nederland niet meer om hun schitterende product heen kan. We hadden al dit imposante lijstje van Land Rovers die opduiken in willekeurige NPO programma’s:

Bert van Leeuwen – Familiediner – Land Rover Discovery anders lukt het niet.
Jetske van den Elsen – De Rijdende Rechter – Land Rover Discovery anders is er geen beginnen aan.
John Reid – De Rijdende Rechter – Land Rover Defender anders kijkt er niemand.

Hier is sinds gisterenavond bijgekomen:

Frank Evenblij – Evenblij Maakt Vrienden – Land Rover Discovery anders gaat het opvallen.

Te-ring jantje, van de EO en de KRO-NCRV tot BNNVARA, al-le-maal zweren ze bij zo’n mooie grote auto om mee door de modder beeld te rijden. Het wagenpark NPO was nog nooit zo eenzijdig, op de nummerborden na dan want die zijn allemaal UNIEK. Logisch want wie wil er nou in een Land Rover rijden waar Sara Kroos medicinale kutscheetjes in heeft gelaten?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com