Haha Eric Corton zit bij ‘n bn’er wielerclubje (zonder Arie Boomsma)


Goede voornemens die precies op 1-1 ingaan, dat is toch wel echt iets voor mainstream losers. Eric Corton, NPO-ambtenaar die al 50 jaar een outlaw acteert doet dat natuurlijk heel anders. Hij is alvast begonnen en doet wat mannen doen als vrouwen gaan yoga’en en geen koolhydraten meer eten: wielrennen en geen bier meer drinken. Toegegeven, dat ‘wielrennen’ had ook ‘kickboksen’ kunnen zijn maar verder is het allemaal weer op een aangename manier voorspelbaar.

Zo heeft Eric zich uiteraard niet aangesloten bij een gewoon wielrenclubje voor burgers. Neen, Eric, man met oog voor de buitenkantjes, kiest voor The Windjammers, een soort bn’er celebritygezelschap met als slogan ‘Ride or shut the fuck up’. Leuk detail: zo heette het brugklasbandje van ondergetekende ook! Anyway. Dit is het uiterst ruige logo van deze club Instagram-beukers en naast Eric zijn ook zangert JW Roy, Jeroen Krabbe, Rick Nieman (gha!) en dus NIET Arie Boomsma lid. Dat laatste frappeert ons dan weer want na het trappen keihard bierdrinken in een fashionboutique lijkt ons ook echt iets voor deze sportman.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com