Hoe ziet een burn out er uit? Vlogster Bibi toont het ons


‘Hai lieve mensen. Ik neem deze video op omdat ik naar aanleiding van mijn vorige video heel veel vragen heb gekregen en ook heel veel lieve berichten.’ Aldus: IEDERE vlogger die even door een best wel heftige periode heen gaat en hier op camera al jankend uitleg over wenst te geven. Laatste patient in deze geestige categorie: vlogster Bibi Breijman. Diagnose: burn out. Behandelplan aldus haar huisarts: geen videos meer maken en normaal doen.

Nou kan Bibi wel zeggen dat het even helemaal niet goed met haar gaat, maar hoe ziet dat er uit??? Gelukkig maakt ze haar emoties heel goed beeldend in haar laatste video en monteert ze het zaakie dusdanig dat het voor iedereen tastbaar wordt. De dramatiek, de innerlijke worsteling die er duimendik bovenop ligt, het zal voor iedereen met een burn out een feest van herkenning zijn. Kijk maar:

1. Bibi is de weg krijt. Laat zien dan!!!

Dankje.

2. Bibi heeft ups en down. Show us Bibi!!!

Dankje.

3. Bibi voelt een drang naar iedereen die op haar geabonneerd is. TOON ONS DIE STRUGGLE BIEB!

Dankje.

4. Bibi moet van zichzelf de camera uitzetten en uitzoeken waar ze heen wil in het leven. Zien! Zien! Doe het!

Dankje.

En veel beterschap gewenst. Dit moet voor jou niet makkelijk zijn!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com