Kijk nou, VPRO-rapper Sef over ‘hoeren’


Erg he? Dat rapper Boef de meisjes die hem hielpen toen hij een lekke band had op Snapchat ‘kechs’ ( = straats voor ‘hoeren’) noemde? Wij vinden het ook super erg maar moeten ook wel lachen om het feit dat deze malloot, onlangs nog volledig ‘OKE’ bevonden door RTL met een bezoekje van Peter van der Vorst aan zijn huis en Ali – altijd blijven lachen – B. als manager, het nu toch weer zo bont maakt.

Bijna zat ‘ie in de jury van The Voice, maar godzijdank was het contractje nog niet ondertekend. Nog even geduld Boef, niemand heeft gezegd dat de weg naar de mainstream makkelijk is. Zoiets duurt even.

Even voor de mensen die het gemist hebben een tijdlijntje:
1. Boef noemt lieve, hem helpende dames hoeren.
2. Boef komt met minutenlang betoog over waarom deze dames hoeren zijn.
3. Boef komt met sorry video over al het voorgaande. ‘Even een video namens alle ophef van de afgelopen dagen’, noemt die analfabetische lieverd dat.
4. Finale! Boef wordt live in RTL Boulevard publiekelijk vernederd door Marc van der Linden, die wil dat hij in een rokje de straat op gaat als ‘mooi gebaar’. DIT LAATSTE IS ECHT WAAR! Kijk maar:

Onze fucking god. Marc van der Linden die voorstelt dat rapper Boef in een rokje de straat op moet en rapper Boef die alleen maar heel nederig kan slikken, dat we dit nog mee mogen maken!

Laten we het overigens ook niet groter maken dan dat het is, want rapper Sef (VPRO 3voor12 award beste single 2011), bekend van rapformatie Flinke Namen (3voor12 award song van het jaar 2009 + 2010) rapte eerder het volgende in een track met de welluidende titel ‘Hoeren’:

Ey, je loopt erbij als een hoer
En je praat als een hoer
Als het loopt als een hoer en praat als een hoer
Dan is het waarschijnlijk een hoeeeer

Mooi toch? Kom op mensen artistieke vrijheid het eindproduct telt en je hoeft het heus niet met alles eens te zijn. Juist omdat er bij Boef een steekje los zit maakt ‘ie zulke mooie liedjes voor de mensen.

Update: Ja hoor gaan we al.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com