Ontwapenend: Famke Louise koopt afgeragde Volkswagen Polo


Geef toe, een deel van de haat die Famke Louise met haar présence oproept (ook bij u!) komt sowieso voort uit het onderbuikgevoel van ‘waarschijnlijk harkt ze ook nog typhus veel geld met deze bullshit’. Welnu, we kunnen u wat dat aangaat geruststellen.

In haar laatste video gaat Famke (spreek uit: Femke) namelijk haar nieuwe auto ophalen. Dat soort filmpjes hebben we vaker gezien, meestal staat er dan een inspiratieloze Audi / BMW of zo’n Mitsubishi stekkerauto onder een doekje te wachten waarna een zenuwachtige verkoper een deerniswekkend glaasje champagne inschenkt en de gelukkige bn’er nog even 12x de naam van de dealer laat vallen om de vooraf bedongen korting veilig te stellen. Bij Famke Louise ging het bijna zo. Bijna.

De champagne was namelijk aanwezig, het doekie over de auto, er waren zelfs fucking VUURPIJLEN toen ze wegreed in haar nieuwe aanwinst, alleen dat bleek dus een zesdehands afgeragde Polo te zijn, en de dealer was een occasionboer te Groningen met de tot de verbeelding sprekende naam: Car Outlet. NIET LACHEN! Ok lach toch maar wel, het is ook best geinig. En geruststellend: niet elke vlogger is onterecht rijk.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com