Peter van der Vorst verzint niet bestaande haattweets


‘Ik krijg haattweets, dus ik besta’, staat dat soms op een tegeltje op elke bn’er plee of wat? We hadden al Aafke Romeijn, een tamelijk onbeduidende Twitteraar die in de krant leegliep over alle haat die haar ten deel viel omdat ze bij DWDD een malle bril droeg. Research van Slebs.nl leerde toen al: van de genoemde haattweets was helemaal geen sprake, en Aafke wil waarschijnlijk iets te graag gehaat worden om haar crazy ass hoofdsieraad. En nu dus weer Peter van der Vorst.

In zijn column op Televizier.nl (LOL) rakelt hij het Gijp-relletje over homoseksualiteit nog eens op. Daar was Nederland al een tijdje klaar mee maar die column moet toch gevuld en bovendien weet Peet ons te melden dat hij BEDREIGD is geweest gedurende deze episode van zijn leven. Eens effe lezen wat ‘ie te melden heeft:

“Uiteindelijk riep Gijp tijdens VI weer dat-ie niet snapt waarom ik het onderwerp zo serieus in Boulevard besprak. Daarna regende het weer ­mailtjes en tweets van boze mannen waarin ik een ‘pisnicht’, ‘relnicht’ (en nog veel erger) werd genoemd en vonden sommigen dat ik niet zo moest zeiken en moet worden ‘uitgekotst’.”

Noem ons zeikerds, maar bij zo’n stelling over Twitter krijgen we altijd een grote honger naar DE FEITEN. Nu weten wij niet hoeveel mensen het mailadres van Peter hebben, maar van ‘regen’ op Twitter (toch een laagdrempeliger medium dan email, dat weet iedereen) is geenszins sprake. Gijp deed zijn bewuste uitspraak in de uitzending van 22 december, die begon om 20:25 uur. Dit is de regen van haat die op Van der Vorst neerdaalde:

Einde.
Dat was het.
Een keertje relnicht, een keertje loser, en-dat-was-het-dan-wel-weer. Pisnicht: 0x gevallen. ‘Nog veel erger’: eveneens 0x gevallen. Totaal aantal tweets in regen van tweets: 4, waarvan 1 pas op 23 december verstuurd en dus eigenlijk niet meetellende. Score op de schaal van Aafke Romeijn: 9/10.
En nu weer normaal doen aub.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com