Treittervlogger Ismail Ilgun vertelt over auditie bij Kemna casting


Die hele Kemna Casting-rel met Job Gosschalk is ook een beetje ingekakt he? Een paar onbekende acteurs spraken zich uit in de hoop dat de grote namen volgden, maar kennelijk is voor die mensen de angst om het bekkie open te trekken over de sessies bij Gosschalk thuis toch te groot. Job is ondertussen verkast naar verweggistan, over mogelijke aangiftes van al die tientallen slachtoffers hebben we ook niks meer vernomen, zijn sportschool is nog steeds open en ook de tweede man bij Kemna, de persoon met wie Job samen zou spannen in dit Perverse Seksspel is nog steeds onbekend.

Wel leuk dat er nu nog een bn’er opstaat die zegt ooit auditie bij Kemna gedaan te hebben. Namelijk: treitervlogger / voormalig Algemeen Dagblad-medewerker Ismail Ilgun. Moest hij ook masturberen onder toeziend oog van een Kemna agent? Zo ja dan is het hem in ieder geval prima afgegaan:

“Me auditie vonden ze opvallend goed” aldus de content creator. “Laten we hopen dat we in 2018 acteerwerk erbij kunnen doen, excited voor dit jaar. Good things come to those who wait. Not to those who wait to late” voegt hij daar aan toe. Nou ja goed, laten we niet meer zeuren over dat Kemna zaakie en blij zijn met een nieuw gezicht op de tv.
Dames en heren, Ismail Ilgun is here to stay!


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com