Nooit vertoond: Giel poseerde op plek waar Pim vermoord is


Ons is altijd geleerd extra goed te luisteren als mensen ‘dit moet ik eigenlijk niet vertellen’ zeggen, en dat doen we dan ook braaf. Zie: Tim – de malle Surinamer – den Besten en nu ook Gieltje Beelen. In Wilde Haren de podcast kletste Giel maar liefst 3 uur en 8 minuten lang met Spacekees en Jiggy Dje over leven en carrière, en dat is meer dan het terugluisteren waard.

Zo weten we nu dat Giel in 2005 een MOBO (Music of Black Origin) award uit mocht reiken en dit geheel in blackface deed, omdat hij destijds niet wist dat dat een dingetje was. Lachen toch? Al vinden wij het vooral bijzonder dat 1. dit in 2005 nergens nieuws is geweest en 2. BNN het uit de televisiemontage knipte. (Voor wie nog dacht dat dit ooit een progressieve en lekker gekke omroep is geweest, denk nogmaals.) Maar gelukkig doet Giel niet moeilijk en vertelt hij er nu alsnog over, inclusief excuses.

Nog eentje? Ok nog eentje dan.
Giel poseerde ooit voor een fotograaf van Nieuwe Revu, liggend op de plek waar Pim Fortuyn neergeschoten is op het Mediapark te Hilversum. Ook hier geldt: wederom was Beelen zich niet bewust van het feit dat dit een dingetje is en Revu besloot de foto dan ook niet te plaatsen. Te-ring Giel, wat een verhalen. Die apengeluiden met Sylvana en de Mohammed-rant zijn nog maar het topje van de ijsberg! Deze man IS controverse. Jammer dat wij geen radio meer luisteren en alleen nog maar podcasts.


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com