Gerard Joling en Lil’ Kleine genieten op Curacao, negeren Enzo Knol


Als er een ding duidelijk wordt op de nieuwste vakantievideo van Gerard Joling, dan is het wel zijn intieme band met Lil’ Kleine. De testosteronrijke rapper kan zijn handen maar nauwelijks van Joling afhouden, en zoekt met ontbloot bovenlijf keer op keer toenadering tot zijn rijpere liebesfreund. Het initiatief ligt weliswaar steeds bij Lil’, Joling speelt zelfs wat hard to get, maar voor de oplettende kijker bestaat er geen twijfel: deze twee zijn voor elkaar bestemd. Wat de scene extra pijnlijk maakt, is het feit dat vlogger Enzo Knol op dat moment op hetzelfde eiland aanwezig was. Had hij soms geen zin in een opzwepende bootparty met een optie op een Hollands ménage à trois der succes? Waarschijnlijk wel, maar anders dan Lil’ Kleine besloot deze jongeling met zijn knipperlichtvriendin Dee op reis te gaan. voor hem dus geen mondain feestje met de iconen die Nederland weer trots maken, maar wat getrut op een tokkieboulevard. Verschil moet er zijn nietwaar, lieve mensen? 😉


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com