Kech / zwemcoach Inge wil bedrieglijke mannen ‘aanklagen’ in Temptation Island


Dames en heren. De realityshow der realityshows staat weer op het punt van beginnen… Temptation Island! Daar waar labiele koppels hun trouw ‘testen’ door gescheiden van elkaar een paar dagen in een zuipvilla vol met vrolijke kechs (m/v) te verblijven. Doel van het spel: de kechs weerstaan. Realiteit: een grote orgie en daarna heel hard janken voor de camera. Eigenlijk zijn de kechs de enige winnaars in dit spel, want die zijn tenminste eerlijk over hun intenties.

Ho, stop!
Waar we zeiden ‘kechs’ bedoelen we eigenlijk ‘in moraal gedoopte SGP’ers die middels hun geslachtsdeel de slechtheid van de mens aan willen tonen’. Dat geldt in ieder geval voor zwemcoach Inge (22) uit Amsterdam. Deze ‘verleidster’ zit weliswaar in Temptation Island om het bed in te duiken met gebonden mannen, maar niet omdat ze dat leuk vindt! Komt ‘ie:

“Vaak valt ze op mannen die al een relatie hebben en niet eerlijk met haar omgaan. Op Temptation Island is ze daarom van plan om de ontrouw van bedrieglijke mannen aan te klagen.

Holy fuck. Wie dacht dat Temptation Island zomaar een geil realitydingetje was heeft het duidelijk mis. De ingehuurde verleid(st)ers zijn dit seizoen een soort missionarisen die op dat godvergeten eiland wat beschaving komen brengen. En dat allemaal op Barbiezender RTL5. Eindvraag: zou Inge al tijdens de daad beginnen te prediken of volgt er na afloop een ‘wat vind je nu zelf van dit gedrag’-gesprek?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com