Kech Ronnie Flex jat Corendon vakantiebaantje Boef


Wat denkt u, zou rapper Boef al blut zijn vanwege alle hypocriete boycots die weldenkend Nederland over hem afriep nadat hij twee meisjes ‘kechs’ (straattaal voor hoeren, moet er dan altijd achteraan) genoemd had? Wij denken dat het wel meevalt en vinden het vooral jammer dat de scoop dat Giel Beelen kech een ‘koosnaampje’ noemde nergens is opgepikt. Nou, bij dezen dan, ter relativering. Dan nog even terug naar die rel, toen er nog door niemand gerelativeerd werd en Boef zijn ongetwijfeld lucratieve vakantiebaantje bij Corendon (voor al uw minderjarige zuipvakanties) verloor. De strandboer had duidelijk geen zin meer in de artiest. Inmiddels weten we dankzij Instagram wie dit klusje ingepikt heeft, namelijk de vele malen publieksvriendelijkere Ronnie Flex. Ben je dan een kech of een kech? (Geintje Ronnie lekker harken.)


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com