Extreem single man doet 3 datingshows in 7 weken, faalt


Wat denkt u, dat lineaire tv, heeft dat nog een beetje toekomst? MAAR NATUURLIJK! Want in geen enkele Netflix serie ziet u zoveel drama aan u voorbij trekken dan op RTL 1 t/m 9! Neem nou het leven van Tim Vijgenblad (25), een man die op Google totaal onvindbaar is maar die in een maand tijd in ELKE datingshow op tv verscheen. De dramatiek! Tim de onbekende, totaal anonieme man die in zijn zoektocht naar de liefde achtereenvolgens opduikt in First Dates (BNN-VARA), All You Need Is Love (RTL4) en Op Goed Geluk (ook RTL4).

Wat is zijn verhaal?
Waarom mislukt het steeds?
Is hij verliefd op de dames, of is hij verliefd op de verliefdheid?

Zoveel gelaagdheid in een karakter zie je niet vaak maar de Samenwerkende Nederlandse Lineaire Pulptroep (SNLP) presenteert het ons gewoon. We kunnen nu al niet wachten op Temptation Island, want daar zal Tim Vijgenblad ook wel weer opduiken. Wilt u weten wat hem beweegt om in alle deze bagger te verschijnen? Blijf dan kijken.

26 november 2017. Tim in All You Need is Love (v.a. 5.30).

26 december 2017. Tim in First Dates (v.a. 5.02).

20 januari 2017. Tim in Op Goed Geluk (v.a. 2.20).

Nee geintje, wij hebben ook geen idee natuurlijk.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com