Nieuwe buurman Wietze (van Mattie) HEEFT EEN TESLA


Is er een grens aan de hoeveelheid shit die een mensenziel te verduren kan krijgen in een leven? Soms lijkt het van niet. Niet alleen werd Wietze de Jager genaaid door zijn radiomaatje Mattie, die voor 600k en een Tesla achter Wietzes rug een deal met Q-Music tekende, hij ging ook nog eens van ‘helft van succesvol radioduo’ naar ‘presentator van Lachen om Home Videos’ op SBS6.

Lachen om Home Videos! De ultieme vernedering! Het afvoerputje in de wereld van de greenscreens! Het programma met ‘dit programma werd gepresenteerd omdat de persoon in kwestie nu eenmaal een SBS contract heeft’ op de aftiteling!

Maar het wordt nog erger.

Wietze gaat namelijk verhuizen. Da’s normaal vrolijk nieuws. Een nieuwe plek, weg van alle sores die je te verduren hebt gekregen, in alle rust de draaidagen van Lachen om Home Videos vergeten… MAAR NIETS IS MINDER WAAR!

Zo zien we op Google dat de buurman van Wietze ook al zo’n fucking stekkerauto heeft! Net als die botoxkop van een Mattie. Zou deze meneer ook van sympathieke knuffelalto naar maniakaal pompende, overbetaalde radioclown zijn gegaan, is dat een vereiste om zo’n neppe bak te mogen rijden? Enfin we draaien door maar dat komt door de emotie. Wietze, succes man.

PS – Waar blijft die docu, Hidde?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com