Ondankbare hulptv-vrouw heeft gewoon een punt: hut nog niet verkocht


Goed nog even over dat Uitstel van Executie van gisteren op RTL. Het formatje is duidelijk: RTL knapt een vervallen huis op teneinde het klaar voor de verkoop te maken. Nou, het is ze weer gelukt hoor! Niet de verkoop (daarover later meer) maar er is wederom een labiel gekkie voor de camera gesleept. Het labiele gekkie gedroeg zich vervolgens heel gek en nu is iedereen die gisterenavond niks leukers te doen had VERONTWAARDIGD over de ondankbare vrouw.

Mensen Twitteraars, wat denken jullie zelf? Deze vrouw doet mee aan een RTL hulpprogramma met Martijn Krabbe… zou dit iemand zijn die geheel wilsbekwaam is en/of in haar eigen kracht staat? NEE NATUURLIJK! Mensen die zoiets doen zijn niet goed en eigenlijk is het tragisch. Zeker als je ziet wat voor een totale freaks zich vervolgens op Twitter melden om ‘advies’ te geven:

Toch wel de ultieme nachtmerrie: dat je je op een dag bij de GGZ meldt en bovenstaande flapdrol je therapeut blijkt te zijn. Oh nee hij heeft natuurlijk geen diploma! Ha, hier gingen onze gedachten ook even met ons op de loop, zo zie je maar hoe dun het lijntje tussen normaal / verward eigenlijk is.

Overigens heeft Mevrouwtje Ondankbaar nog gewoon een punt ook. Want waar RTL weer blij meldde dat haar kiet dankzij Martijn en zijn team verkocht is, staat het ding gewoon nog op Funda. Tja… onafgewerkte woningen doen het nu eenmaal minder goed op de markt.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com