Fajah Lourens doet FvD-miljonair Ronald Kahn (65)


Godsamme dat is nou al de derde keer dat dat Forum voor Democratie valt op onze website der verstrooiing! Komt omdat de partij verreweg de meeste glitters met zich meebrengt, kijk maar: (1) FvD-lid benaderd voor bloedgeil EO programma, (2) koffieboer Gordon wordt lid van FvdD en nu weer (3) Fajah Lourens doet FvD-prominent. Check hieronder het bewijs en voor de liefhebbers hebben we ook bewegend beeld.

U weet dat het liefdesleven van Faa onze bovengemiddelde interesse heeft. Dat is zo gegroeid. Een jaar geleden behoedden we haar namelijk voor een grote misstap en dat had nog resultaat ook.

Dit keer hebben we geen mening, anders dan dat het wel verfrissend is, na al die net meerderjarige sportschoolboys die gans de dag met koolhydraten en eiwitten in de weer zijn nu iemand die meer van de inhoud is: topondernemer en ex van Sylvana Simons Ronald Kahn!

U kunt Ronald kennen als het brein achter die bloedordinaire Coolcat winkels en als de mislukte redder van V&D die eerst in 12 talkshows aanschoof om het lieve personeel van die winkel hoop te geven, om vervolgens keihard te FALEN. Ook is hij tegenwoordig verbonden aan het Forum voor Democratie, waarschijnlijk als geldschieter want de man staat op nummertje 169 van de Quote Gokhonderd met zo’n 190 miljoen euro’s op de bank.

Zijn villa in Maarssen staat trouwens nog steeds te koop… misschien een leuk idee om daar gewoon met Lourens in te gaan wonen? Want wees eerlijk Ronald, in DITTE wil je toch niet gezien worden???


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


1 reactie

  1. Karjan Bont schreef:

    Dat is echte liefde, voor geld. Dat zie je meteen.

Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggers liken dit: