Fake news: Gordon verzint leip drugsverhaal in biografie


Laten we beginnen met te zeggen dat de anekdote er niks minder om is, hoor Gordon. Sterker nog, als we die voorpublicatie uit jouw biografie zo lezen (hoi biograaf!) krijgen we best zin in dat boek. Eerste liefde met enorme lul die je ouders niet tolereerden, bijna dood geweest door fik in slaapkamer, aan de drank dankzij Tineke de Nooij… prachtig. Ook de talloze drugsanekdotes waren ONTROEREND EERLIJK en daarom is het niet zo gek dat die overal overgetikt werden. Één verhaaltje trok echter vooral onze aandacht:

“Verder heb ik één keer een tv-optreden afgezegd. Ik zou met LA The Voices optreden in een programma van Myrna Goossen. Op woensdagmiddag. De avond ervoor had ik een paar gasten over de vloer gehad. Heel lekkere jongens. Ze wilden een feestje met mij en ondanks dat het dinsdagavond was, had ik zoiets van: eventjes kan wel. (…) Dat feestje liep helemaal uit de klauwen. Die gasten gingen op een gegeven moment zelfs aan de ghb. (…) Op een gegeven moment ben ik tijdens een helder moment wakker geworden. Was het half elf ’s ochtends. Ik lag in bed, dat was me blijkbaar gelukt, dus ik ging naar beneden. Aan de keukentafel zaten drie gasten rechtop te slapen, met de kin op hun borst. Helemaal in coma. Ik dacht: nou, lekker, die zijn dood, heb ik weer. De vierde zag ik niet, maar die vond ik even later onder mijn auto, voor de deur, op de oprit. In z’n blote bast, in de kou. Precies op dat moment ging de bel. LA The Voices stond voor de deur en die jongens zien die halfnaakte gozer onder mijn auto liggen. (…) Ik kon niet optreden natuurlijk. Zij zijn met z’n vieren naar Myrna gegaan, hebben haar verteld dat ik ziek was.

Oké. Dit is gewoon een goed verhaal. Het stuk waarin Gordon ongevraagd ghb in zijn drankje kreeg (strafbaar feit?) hebben we nog weggelaten want anders was er helemaal geen reden om het hele artikel van HP/De Tijd te lezen.

Jammer alleen dat er geen zak van klopt.

De enige keer dat LA The Voices voor een program van Myrna Goossen is uitgenodigd was namelijk op 21 december 2010 bij KoffieMax, een vrolijke middagshow waar Gordon natuurlijk geen nee tegen kon zeggen, helemaal naar de getver of niet. Daarom was ‘ie ook gewoon aanwezig. Tadaaa:

Vragen om dit weekend over na te denken:
– Was Gordon tijdens deze performance onder invloed van ghb?
– Waarom heeft deze lieve man eigenlijk zo’n complexe relatie met de waarheid? Graag een boekie daarover aub.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com