Ook dat was Mies: met veroordeelde crimineel Dean Saunders in een kutzaaltje


‘Over de doden niks dan goeds’ zeggen ze dan maar je kunt ook overdrijven hè! Allejezus die Mies Bouwman, het lijkt wel of Moeder Teresa is heengegaan (en die heeft dan tenminste nog een ‘lof en kritiek’ kopje op Wikipedia). Mies dit Mies dat, Mies zus Mies zo… deze vrouw moet toch ook wel ergens een smetje hebben waar we nu met weemoed aan terug kunnen denken? Zo van ‘Die Mies was soms ook gewoon een kutwijf, zoals wij allemaal…’ weetjewel. Nou kennelijk niet. Zelfs het opbergen en aan de samenleving onttrekken van de gehandicapte medemens wordt haar vergeven ‘want zo dachten we toen nu eenmaal’. Zo kennen we er nog wel een paar. Even turven… bn’ers die niet enkel juichen om Bouwman:


Ja mensen dat is kleinkunst hè, geen flauw idee welk puntje hier gemaakt wordt maar in het huidige klimaat is het wel een verademing, dit toontje.

Een andere criticaster is helaas zelf ook al dood:

Gelukkig is daar Fonz nog om ons te wijzen om het extreem gemene en onder de gordel interview met Pierre Kartner:

Oké, laten we dan toch maar afsluiten met iets positiefs. Want acte de présence geven in een provinciale galmhal in het bijzijn van een Volendams vogeltje en de veroordeelde crimineel Dean Saunders, dat deed Mies ook gewoon! Nergens te goed voor die vrouw, ICOON.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com