‘Jeroen Krabbé stak een elleboog in mijn zij’


Het verschijnen van Jeroen Krabbé bij DWDD als er iemand dood is, dat is op zichzelf al om te gieren. Maar zijn aanwezigheid in de uitzending van gisteren was nog een ietsiepietsie hilarischer, want… Jeroen wilde eigenlijk niet komen wegens te emotioneel maar ach toch maar wel! Het is het soort lachen dat op huilen lijkt, wat er uit ons kwam toen we dat lazen.

Enfin.
Weet u hoe Jeroen Krabbé eigenlijk ECHT is? Wij wel.

Zo iemand dus. En nu niet flauw doen, want gewone mensen op het internet weten ALTIJD hoe onze sterren in werkelijkheid zijn. Dat kon u ook al lezen in de dossiers ‘Deze mensen kennen een bn’er persoonlijk‘ en ‘Deze mensen hebben met een bn’er in de klas gezeten‘.

Rest de vraag: wie komt er bij DWDD als Jeroen Krabbé gaat hemelen? Mies Bouwman kan niet meer.


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com