Pas nou op Twanneke! Catering OORLOG in RTL pand


Toch wel een grote stap: zo ondervraag je Willem Holleeder kritisch over zijn carrière bij College Tour, en zo zit je bij RTL te keuvelen met doodgewone mensen met een ziekte. Het is een transitie die Twan Huys na de zomer gaat maken, want Humberto Tan gaat pleitos bij RTL Late Night en maakt ruimte voor Twan – ik heb een boekje geschreven – Huys.

Wel leuk dat het NPO-fossiel Frits Spits zich dan bij RTL (!!) beklaagt over de grote waarde die wordt gehecht aan kijkcijfers. Geen flauw idee die man.

Hoe dan ook!
In wat voor bedrijf komt Twan straks eigenlijk te werken? Daarvoor wenden we ons tot de bedrijfspagina op Indeed, Neerlands belangrijkste vacaturesite. Zomaar wat citaten van (ex) medewerkers:

“Rtl in Hilversum is een ontzettend fijn en gemoedelijk bedrijf om voor te werken.”

Aldus een zekere accountmanager. Ja, zouden wij ook zeggen als we er nog werkten! De echte waarheid komt natuurlijk van mensen die met slaande deuren zijn vertrokken. Of beter gezegd: openslaande deuren:

Maar het kan nog erger. Zo woedt er een CATERING OORLOG in het RTL pandje. Hoogst onprettig, want als gezicht wil je ook gewoon in alle rust je vreten kunnen nuttigen tijdens de reclameblokken en dan is het gewoon ronduit kut als de mevrouw die dit faciliteert helemaal kapot is omdat ze op de begrafenis van haar moeder nog lastig werd gevallen door haar werkgever, en de meneer die de tafeltjes af doet met een nat doekje nog geld van zijn baas krijgt. Zieke shit Twan… en oh ja: ook in de keuken is er bij RTL sprake van VRIENDJESPOLITIEK OOK WEL NEPOTISME GENOEMD HE VERREK WAAR KENNEN WE DAT TOCH VAN?


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com