Meest gehate Call TV presentator ooit geeft nu Instagram les


Kent u Martijn van den Bergh nog? Dat is een oud belspel presentator die in 2007 zijn goede vriendin Belinda Meuldijk erbij naaide door foto’s van haar vervuilde huis stiekem aan de Privé te verkopen. Typisch gedrag van iemand die bij de tv werkt, wat dat zijn allemaal ratten (geen uitzondering).

Toch waren we plotseling benieuwd naar hoe het deze figuur inmiddels zou vergaan. Nou best goed zo blijkt, want Martijn hangt tegenwoordig rond in de lowbudget-sectie van speakersacademy.com. Dat is een site waar je sprekers en dagvoorzitters kunt bestellen, en het is altijd een feest om te zien hoeveel nonvaleurs die ooit een half seizoen op tv zijn geweest zich daar als ‘media guru’ verkopen.

Nou heeft die Martijn nog wel een verhaal zou je denken. De man naaide zijn goede vriendin, werd door heel het land uitgekotst en heeft sindsdien ook nog wat mislukte pogingen ondernomen om terug te keren op de buis. Genoeg om het over te hebben! Je goede vriendin een mes in de rug steken, hoe voelt dat eigenlijk? Is spijt pijnlijker dan een gebroken arm, waarom wel of waarom niet? Hoe kun je het idee dat je op alle fronten gefaald hebt omarmen, en is er ook een positieve draai te geven aan beladen begrippen als ‘klootzak’ of ‘bokkelul’? Maar nee… in plaats daarvan vertelt Van den Bergh nu aan mensen die nog eenvoudiger zijn dan hijzelf hoe Instagram werkt.

“Hoe werkt Instagram en zet je Hashtags in om meer bereik te creëren” noemt ‘ie dat. Ook mooi, uit de omschrijving: “Martijn is anti-powerpoint, omdat het draait om hem als persoon”. Ha ha, eens een bn’er altijd een bn’er. Hoeveel verstand Martijn ook heeft van ‘sales’ en ‘retail’, uiteindelijk draait het om hem als persoon. Nou nog even uit de oude doos dan maar:


Opmerkingen of tips? WhatsApp ons dan (mailen kan ook).


Geef een reactie


Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com